Menu

Opnå dine mål

Coaching

Stresscoaching

Der er en grund til,
at forruden i en bil
er større end bakspejlet

- Præcis som i coaching, hvor vi primært ser fremad i stedet for bagud

Hvad er coaching?

Coaching er på få år blevet meget udbredt og det med god grund. Det kan nemlig bruges meget bredt, og du vil blive forundret over, hvor hurtigt du bevæger dig mod målet og den forandring, du ønsker.

I coaching ser vi primært fremad, og ofte er 4-5 sessioner tilstrækkeligt til at føre dig i mål. Jeg kan få dig til at arbejde med dig selv og se helt nye handlemuligheder.

Ofte kan vi mennesker have nogle genstridige overbevisninger, som står i vejen for at opnå det, vi drømmer om. Og det er måske i virkeligheden her, coaching har sin allerstørste effekt.

Easy Life Coaching

Hvad kan du
forvente af coaching?

Jeg er ofte blevet spurgt ”hvad coacher du i?”. Sandheden er, at coaching kan bruges meget bredt, fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men nærmere er et refleksionsværktøj. Coaching er en professionel samtale, hvor jeg (neutralt og uden at rådgive) styrer processen i mål.

Hvad er stress

Nogle spørgsmål?

Du er velkommen
til at kontakte mig

  Ring og få en
  uforpligtende snak

  Du kan altid ringe og få afklaret eventuelle spørgsmål. Hvis du gerne vil have en uddybende snak om mine forløb, kan du få en uforpligtende samtale over telefon.

  Ring på
  +45 42 13 45 54

  Online nu