Menu

Visualiser dine drømme

Mentaltræning

Stresscoaching

Vi er resultatet
af vores tanker

- Buddha

Mentaltræning forløb

Hvad er
mentaltræning?

Mentaltræning blev oprindelig brugt inden for elitesporten for at få sportsfolk til at præstere endnu bedre. I dag bruges det inden for flere områder, og der er omfattende dokumentation for, at mentaltræning kan skabe store positive effekter. Man kan sige, at mentaltræning er skridtet videre end mindfulness. Det kan for eksempel bruges forebyggende og helbredende for stressramte.

Selve mentaltræningen består af en række mentaltræningsprogrammer, der er indspillet som lydfiler af ca. 15 min. varighed. Mentaltræning er meget behageligt, da du simpelthen bare skal sidde eller ligge og være afslappet, mens du lytter.

Lydfilerne består af positive ord, som stimulerer din underbevidsthed, mens du er dybt afspændt. Når ordene gentages mange gange, dannes der nye neuronspor i hjernen, så dine tankemønstre bliver mere positive og hjælper dig frem mod dine mål.

Hvad er stress

Mentaltræning hos
Easy Life Coaching

Mentaltræning giver mere ro, øget fokus, bedre søvn, mere glæde, øget pyt-grænse, reduceret stress, depression og angst, og så sætter du turbo på at nå dine mål.

Jeg tilbyder mentaltræning som en meget effektiv del af stresscoaching. Jeg udarbejder en personlig lydfil til dig, som er ekstra effektiv, fordi jeg bruger dine egne ord og dine mål.

Nogle spørgsmål?

Du er velkommen
til at kontakte mig

  Ring og få en
  uforpligtende snak

  Du kan altid ringe og få afklaret eventuelle spørgsmål. Hvis du gerne vil have en uddybende snak om mine forløb, kan du få en uforpligtende samtale over telefon.

  Ring på
  +45 42 13 45 54

  Online nu