Menu

Lær mig at kende

Personen bag
Easy Life Coaching

Stresscoaching

Min baggrund

Uddannelse
og erfaring

Mine kompetencer

  • Coach og stifter af Easy Life Coaching
  • Certificeret ICI Coach ved EmpowerMind
  • Certificeret Stress Coach ved EmpowerMind
  • Mentor
  • Uddannet rygestopinstruktør hos Kræftens Bekæmpelse
  • Tandplejer i Randers Kommunale Tandpleje

Helt privat

Læs om min
baggrund og historie

Mit navn er Inga Vestergaard, og jeg bor i Randers sammen med min mand. Vi har to børn, som nu er voksne og flyttet hjemmefra. I 2018 valgte jeg at realisere en drøm om at få min egen coach virksomhed. Et ønske der spirede frem, fordi det for mig er vigtigt at beskæftige mig med noget, jeg virkelig brænder for.

Min vision er, at du som kunde møder en kompetent coach, der er engageret og har tid og ro til netop dig. Forudsætninger der efter min mening er helt afgørende for, at du får det optimale udbytte ud af dine sessioner hos mig.

Jeg har fulgt mange mennesker gennem deres udvikling i et coachforløb, og jeg har gang på gang set, hvor effektivt et værktøj coaching / stresscoaching er. For mig er det en utrolig glæde at se mennesker vokse og udvikle det potentiale, vi alle besidder.

Når det kommer til stress er min mission, at ændre opfattelsen af, at skadelig stress bare er et levevilkår som det enkelte menneske skal acceptere. Jeg synes det er brandærgerligt at spilde sit liv og ødelægge sit helbred og måske oven i købet sit ægteskab og de vigtige relationer pga. stress. Indtil de ansvarlige i samfundet vågner op og gør noget effektivt for at bekæmpe den eksplosive udvikling af stress og depression, må den enkelte i stedet selv vågne op, tager ansvar og gør noget nyt.

Livet er lige nu, og vi skal ikke bare gå og vente på at samfundet sætter tempoet ned, at den idiotiske chef bliver skiftet ud eller det nok bliver bedre når børnene er voksne eller vi engang skal på pension. Livet er nu – og det er kun DIG selv der kan gøre noget anderledes.

Jeg er dedikeret til at hjælpe mennesker med at søge og udvikle nye måder at være tilstede i livet, så hverdagen kommer i balance. Så den enkelte ikke bare lader sig nøje med et stresset og trivielt liv hvor de reelt gambler med deres eget helbred.  Men skaber et liv med en større grad af frihed så der er plads til de vigtige ting der giver dem et lykkeligt liv med mening.