Menu

Bliv stressfri igen

Stresscoaching

Stresscoaching

Forløbet

Sådan foregår
et forløb hos mig

Et stresscoaching-forløb hos mig foregår som individuelle samtaler, hvor jeg tilbyder at kombinere samtalerne med mentaltræning. Det geniale ved mentaltræning er, at det hjælper din stressede hjerne ned i gear. Du kan læse mere om mentaltræning under fanebladet Mentaltræning.

Allerede efter første session går de fleste ud ad døren med en følelse af mere ro.

Samtalerne vil hjælpe dig med at forstå, hvad stress er og genvinde kontrol over din tilværelse. Dette medvirker til at få håbet og troen på fremtiden igen. Du vil finde nye handlemuligheder og værktøjer, som gennem små ændringer i din hverdag kan bringe dig i balance igen.

Hvad er stress

Det bedste våben mod
stress, er vores evne til at
vælge én tanke over
en anden

Filosof og psykolog William James

Hvad er stress?

Stress er ikke
en sygdom

Stress er en naturlig fysisk/psykisk reaktion i vores krop, der sker som en reaktion på en belastning.

Stress er naturligt og vigtigt, fordi den kan hjælpe dig, hvis der er fare på færde. Stress er kroppens alarmberedskab, og takket være dette kan du reagere hurtigt, hvis der er fare på færde. Det kan for eksempel være, hvis du træder ud foran en bil. I sådan et tilfælde er stressen kortvarig, og er derfor normal og hensigtsmæssig.

Men har du gennem længere tid været udsat for større belastning end du umiddelbart er i stand til at honorere, reagerer kroppen med stress symptomer. Langvarig stress giver både fysiske og psykiske symptomer og kan resultere i sygdom.

Når du oplever stress, går din krop straks i gang med at producere stresshormoner som eksempelvis kortisol og adrenalin og samtidig producerer du mindre af lykkehormonet serotonin.

Vi er ikke designet til konstant at køre i højeste gear – vi bliver simpelthen hjernetrætte – vi har brug for at komme ned i gear

Hvad er stress

Må jeg stille dig et spørgsmål?

Hvordan vil du
egentlig gerne have det?

Jeg gætter på, du gerne vil finde tilbage til:

 • Ro
 • Overskud til fx at være social
 • Glæde, energi og godt humør
 • God nattesøvn
 • En krop i balance både fysisk og psykisk
 • Overblik
 • Lyst til sex
Stresscoaching

For hvem gider,
at have stress?

Det er der formegentlig ingen, der har lyst til.

Vi lever i et samfund, hvor tempoet er højt, der er store krav til effektivitet og samtidig vil vi gerne have det perfekte privatliv. At have stress er så ubehageligt, at vi har en tendens til ikke at mærke efter. Signaler som ”jeg kan ikke sove” eller ”jeg glemmer ting” ignoreres eller overdøves måske i vores forsøg på at klare alle opgaverne. Fortsætter vi med at ignorere signalerne, bliver de kraftigere og vi får flere samtidig med, at vi får det dårligere.

Men jo tidligere du reagerer på dine symptomer, jo hurtigere og bedre muligheder har du for at komme tilbage til den livskvalitet og det funktionsniveau, du en gang havde. Så tag dig selv alvorlig – det fortjener du.

Du er bestemt ikke alene om at have stress, og det er faktisk et stigende problem. Hele 16% af danske erhvervsaktive angav i 2016, at de ofte eller altid er stressede. Det viser tal fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Ifølge Ugebrevet A4 dør 4 danskere om dagen af stress.

Heldigvis kan du selv gøre noget ved din stress. Men det tager lidt tid, så det er vigtigt, at du er tålmodig og indstillet på at arbejde med dig selv.

Som internationalt certificeret stresscoach har jeg kompetencerne til at hjælpe dig på alle niveauer af stress. Et typisk forløb hos mig er på 5 sessioner af ca. 1 times varighed med mulighed for hotline til mig mellem sessionerne. Du bestemmer, om samtalerne skal foregå via telefon, skype eller i mit hyggelige samtalerum.

Så hvis du føler dig udfordret på stress og har lyst til at mærke effekten af stresscoaching og skabe en mentalt sundere udgave af dig selv, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

OBS: Jeg vil altid anbefale, at du også taler med en læge, hvis du er hårdt ramt af stress, da det kan være en alvorlig tilstand.$

Nogle spørgsmål?

Du er velkommen
til at kontakte mig

  Ring og få en
  uforpligtende snak

  Du kan altid ringe og få afklaret eventuelle spørgsmål. Hvis du gerne vil have en uddybende snak om mine forløb, kan du få en uforpligtende samtale over telefon.

  Ring på
  +45 42 13 45 54

  Online nu